Articole

500 kg de hartie, bilantul nostru la reciclare pentru 2016

Impreuna cu asociatia Recicleta am reusit, in doar 7 luni, sa salvam de la taiere 7 arbori, sa colectam 500 de kg de hartie pentru reciclat si sa sustinem doua locuri de munca.

Afla mai multe

Ordonanta de urgenta nr. 3/2017 privind unele modificari ale Codului Fiscal

Mai jos regasiti principalele modificari aduse Codului Fiscal.

Afla mai multe

Hotarare Guvernamentala nr. 1/2017 privind cresterea salariului minim brut

Afla mai multe

Reducerea taxei dividendelor, unul dintre cele mai importante evenimente fiscale ale anului 2016

Reducerea taxei dividendelor, unul dintre cele mai importante evenimente fiscale ale anului 2016

Afla mai multe

Mitel Spataru, noul Tax Partner al FiNEXPERT

Cea mai mare companie de contabilitate românească, FiNEXPERT, anunță desemnarea lui Mitel Spătaru, începând cu 1 ianuarie 2017, ca partener în cadrul departamentului de Taxe. Această numire subliniază importantă dezvoltării departamentului în planurile de viitor ale companiei.

Afla mai multe

Cate beneficii fiscale are compania ta atunci cand faci sponsorizari sau donatii

Binele atrage dupa sine tot bine sau dupa cum spune proverbul „Dupa fapta si rasplata”, va reamintim ca, atunci cand compania pe care o reprezentati decide sa efectueze o sponsorizare in scopuri caritabile, statul ofera anumite beneficii fiscale. II incurajam pe toti partenerii nostri sa sustina actiuni de responsabilitate sociala prin sponsorizari si parteneriate, mai ales prin redirectionarea impozitului anual pe profit de 20%. Prin donarea celor 20% din impozitul pe profit puteti contribui la sustinerea programelor de responsabilitate sociala pentru diverse grupuri defavorizate.

Afla mai multe

De ce sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit catre un ONG

100 de copii. 83 de familii. Peste 1000 de teme rezolvate. Acestea sunt doar cateva cifre cheie care definesc organizatia non-profit „Asociatia Valentina” prin intermediul careia sunt organizate programe sociale si educative pentru familiile defavorizate din cartierele sarace din Bucuresti.

Afla mai multe
FiNEXPERT – Angajator Aprobat ACCA

FiNEXPERT – Angajator Aprobat ACCA

Suntem incantati sa va anuntam ca, incepand de astazi, FINEXPERT este certificata ca Angajator Aprobat ACCA - Dezvoltarea stagiarilor, nivelul GOLD

Afla mai multe
FINEXPERT, membra a Asociatiei JHI

FINEXPERT, membra a Asociatiei JHI

Suntem mandri sa anuntam faptul ca, incepand cu aceasta luna, Finexpert Consulting este cel mai nou membru al Asociatiei JHI.

Afla mai multe

Ordinul 217/2015 privind incadrarea in activitatea de creatie de programe pentru calculator

Ordinul stabileste conditiile in care se poate aplica scutirea de impozit pentru venitul din salarii pentru angajatii incadrati in activitatea de creatie de programe pentru calculator, potrivit articolului 55, alin. (4), lit. I) din Codul Fiscal.

Afla mai multe
ro

Schimba Limba

Fin Expert este disponibil in