Impreuna cu asociatia Recicleta am reusit, in doar 7 luni, sa salvam de la taiere 7 arbori, sa colectam 500 de kg de hartie pentru reciclat si sa sustinem doua locuri de munca.

Din luna mai a anului 2016, odata cu lansarea proiectului intern de colectare selectiva a deseurilor, am reusit sa avem un impact pozitiv asupra mediului prin:
  • Colectarea a 500 kg de hartie pe care am reciclat-o
  • Salvarea de la taiere a 7 arbori – o tona de hartie reciclata salveaza de la taiere 15 arbori maturi
  • Sustinerea a 2 locuri de munca pentru cei care recupereaza, pe cargo-tricicleta, de la sediul firmelor hartia colectata
Totodata, suntem mandri sa spunem ca vom respira un aer mai curat pentru ca, datorita actiunii noastre de colectare selectiva:
  •  aproximativ 250 kg de CO2  vor fi absorbite in 50 de ani de arborii salvati de la taiere
  • am sustinut transportul cu cargo-triciclete, astfel peste 2000 kg de CO2 nu au fost emise datorita cargo-tricicletelor folosite in program
  • aproximativ 454 kg de CO2 nu au mai sunt emise datorita materialelor reciclabile deviate de la groapa de gunoi si redirectionate spre reciclare
Proiectul de colectare selectiva va continua si in 2017, an in care ne-am propus sa dublam cantitatea de hartie reciclata.
Despre Recicleta si proiectele pe care le desfasoara sau cum puteti sa va inscrieti in program puteti afla aici.
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.