CCIFER și Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS) au plăcerea de a vă invita în data de 26 septembrie la un eveniment organizat la Sibiu, în Parcul Industrial Network, un proiect al companiei Zacaria.

Programul evenimentului vă propune o prezentare tehnică, o vizită și o serie de întâlniri B2B prestabilite, un cadru profesional pentru a încuraja schimbul de informații tehnice și crearea de noi oportunități de afaceri, beneficiind de expertiza reprezentanților Zacaria.

Zacaria a început activitatea în Sibiu în anul 2005, extinzându-și treptat investițiile pe întreg teritoriul României. Astăzi, compania are investiții imobiliare în Sibiu, București, Oradea, Alba Iulia, Arad și Craiova. Dacă la început activitatea principală a companiei a fost concentrată în jurul proiectelor rezidențiale, din 2009 Zacaria investește în sectorul imobiliar industrial, prin construcția și managementul unui portofoliu ce cuprinde 10 parcuri industriale și clădiri de birouri. Zacaria este parte a Alf Mizzi & Sons, care înseamnă 104 de ani de istorie, tradiție și experiență, 104 de ani de business la nivel multinațional. Compania, fondată în 1915 în Malta, a fost inițial o afacere de familie, care ulterior s-a dezvoltat și și-a extins portofoliul de investiții în domenii precum importul de bunuri alimentare în Malta, telecomunicații, electronică și dezvoltare imobiliară. Astăzi, compania operează și la nivel internațional, cu investiții în țări precum Belgia, Olanda, România, Croația, Libia și Egipt.

Agenda :

Cuvânt de deschidere :

  • Jonathan DIAMANTINO - CEO ZACARIA
  • François COSTE - Președinte CCIFER
  • Ion CIOLACU - Consul onorific al Franței la Brașov
  • Președinte CFAS

Mic dejun cu membrii CCIFER și CFAS și punct pe actualități fiscale și legislative - FINEXPERT

Prezentare tehnică: « Zacaria – Shaping the industrial landscape of Romania » - Alexandra COJOCEA, Projects Director, Zacaria

Vizită Parcului Industrial

Întâlniri B2B prestabilite cu o durată de 10 minute fiecare. În cadrul întâlnirilor B2B cu o durată de 10 minute fiecare, veți avea ocazia de a înțelege mai bine criteriile de selecție și eligibilitate și etapele procesului de achiziție, dar și de a vă prezenta oferta de produse și servicii. Reprezentanții Zacaria care vor participa la întâlnirile B2B sunt:

  • Project Director
  • Project Deputy Manager
  • Sales Director
  • Sales & Marketing Deputy Manager
  • CFO
  • Head of Legal Department
  • Legal Department Deputy Manager

Profilul participanților: directori generali, directori de achiziții și vânzări, responsabili tehnici ai companiilor membre și partenere CCIFER.

Mai multe detalii aici: Travailler avec Zacaria

Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.