Articole

14.12.2016

Reducerea taxei dividendelor, unul dintre cele mai importante evenimente fiscale ale anului 2016

Articole

Reducerea taxei dividendelor, unul dintre cele mai importante evenimente fiscale ale anului 2016

12.12.2016

Mitel Spataru, noul Tax Partner al FiNEXPERT

Articole

Cea mai mare companie de contabilitate românească, FiNEXPERT, anunță desemnarea lui Mitel Spătaru, începând cu 1 ianuarie 2017, ca partener în cadrul departamentului de Taxe. Această numire subliniază importantă dezvoltării departamentului în planurile de viitor ale companiei.

12.12.2016

Cate beneficii fiscale are compania ta atunci cand faci sponsorizari sau donatii

Articole

Binele atrage dupa sine tot bine sau dupa cum spune proverbul „Dupa fapta si rasplata”, va reamintim ca, atunci cand compania pe care o reprezentati decide sa efectueze o sponsorizare in scopuri caritabile, statul ofera anumite beneficii fiscale. II incurajam pe toti partenerii nostri sa sustina actiuni de responsabilitate sociala prin sponsorizari si parteneriate, mai ales prin redirectionarea impozitului anual pe profit de 20%. Prin donarea celor 20% din impozitul pe profit puteti contribui la sustinerea programelor de responsabilitate sociala pentru diverse grupuri defavorizate.

12.12.2016

De ce sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit catre un ONG

Articole

100 de copii. 83 de familii. Peste 1000 de teme rezolvate. Acestea sunt doar cateva cifre cheie care definesc organizatia non-profit „Asociatia Valentina” prin intermediul careia sunt organizate programe sociale si educative pentru familiile defavorizate din cartierele sarace din Bucuresti.

acca-.png

12.02.2016

FiNEXPERT – Angajator Aprobat ACCA

Articole

Suntem incantati sa va anuntam ca, incepand de astazi, FINEXPERT este certificata ca Angajator Aprobat ACCA - Dezvoltarea stagiarilor, nivelul GOLD

jhi-cmyk-1l-.jpg

08.02.2016

FINEXPERT, membra a Asociatiei JHI

Articole

Suntem mandri sa anuntam faptul ca, incepand cu aceasta luna, Finexpert Consulting este cel mai nou membru al Asociatiei JHI.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact