Articole

Website Blog post 1920x800px-04.png

18.12.2019

Cum puteți redirecționa 20 % din impozitul pe profit?

Articole

În prezent, legislația fiscală reglementează următoarele facilități fiscale în zona acțiunilor de sponsorizare atât pentru societățile plătitoare de impozit pe profit, cât și pentru societățile care intră sub incidența impozitului pe veniturile microîntreprinderilor sau pentru persoanele fizice autorizate.

dăm un byte de ajutor finexpert ateliere fără frontiere.jpeg

04.12.2019

Am „dat un byte de ajutor” cu Ateliere Fără Frontiere

Articole

3 școli. 45 de calculatoare. 1523 de beneficiari direcți și indirecți. Cu ajutorul Ateliere Fără Frontiere, am făcut mai atractivă experiența educațională a elevilor din Galați, Harghita și Suceava.

07.02.2019

Importanța stabilirii rezidenței fiscale a persoanelor fizice

Articole

Persoanele fizice care sosesc în România pentru o perioadă care depăşeşte 183 de zile pe parcursul oricărui interval de 12 luni consecutive care se încheie în anul calendaristic vizat, au obligaţia de a completa și de a depune la autorităţile fiscale un chestionar special - „Chestionar pentru stabilirea rezidenţei fiscale a persoanei fizice la sosirea în România”, împreună cu documentele justificative, nu mai târziu de 30 de zile de la împlinirea termenului de 183 de zile de şedere în România.

07.02.2019

Obligații ale contribuabililor în primul trimestru al anului

Articole

Pe fondul acțiunilor de control anunțate de autoritățile fiscale ce au încheiat recent un acord de cooperare cu CNSP (Comisia Națională de Strategie și Prognoză) în vederea selectării contribuabililor ce vor fi supuși controalelor fiscale, aducem în atenție principalele obligații ale contribuabililor din primul trimestru al anului.

22.01.2019

Modificări aduse Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală

Articole

Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 25/2018 privind modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru aprobarea unor măsuri fiscal-bugetare, publicată în Monitorul Oficial nr. 44 din 17 ianuarie 2019.

21.01.2019

INFORMARE CU PRIVIRE LA OBLIGAȚIA COMPLETĂRII ȘI DEPUNERII DECLARAȚIEI UNICE PRIVIND IMPOZITUL PE VENIT ȘI CONTRIBUȚIILE SOCIALE DATORATE DE PERSOANELE FIZICE

Articole

Vă reamintim faptul că persoanele fizice care realizează venituri/pierderi din România și/sau din străinătate, care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii, au obligația completării și depunerii declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact