Guvernul român susţine investiţiile


De la aderarea României la Uniunea Europeană, Ministerul de Finanţe Publice a desfăşurat programul de Ajutor de stat pentru finanţarea proiectelor de investiţii din bugetul de stat prin bugetul Ministerului de Finanţe Publice – Acţiuni Generale. În perioada 2008-2014, MFP  a emis 66 Acorduri de Finanţare de o valoare totală de 2,79 miliarde de lei (aproximativ 636 milioane de euro).

Ce este ajutorul de stat ?


Ajutorul de stat este un stimulent oferit de statul român sub formă de rambursare, care poate ajunge până la 50% din cheltuielile angajate într-un proiect de investiţii. Conform prevederilor legale, Ajutorul de stat poate ajunge la valoarea de 37,5 milioane de euro.
FINEXPERT, în parteneriat cu CCIFER vă invită la un atelier de informare asupra noului regim de ajutoare de stat pentru finanţarea investiţiilor private de către guvernul român.

Joi, 20 noiembrie, IASI
Joi, 27 noiembrie, Cluj-Napoca

AGENDA:

Prezentarea Cabinetului Finexpert : Aspecte legislative ale noii legi HG 332/2014 privind finanţarea costului muncii cu noii angajaţi; Aspecte practice privind ajutoarele de stat, în conformitate cu noul regim

IASI regiune eligibila

Prezentarea BRD  Groupe Societe Generale: Finanţare a proiectelor eligibile şi aportul băncii în contextul schemelor de ajutor de stat.

Mai multe detalii si inscrieri la atelierul de la Iasi

Mai multe detalii si inscrieri la atelierul de la Cluj-Napoca

Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.