FiNEXPERT, in calitate de partener al Business Review Awards, va anunta startul nominalizarilor online ! Pana pe 15 februarie, va puteti nominaliza compania la una din cele 12 categorii !


Din 2006, publicatia Business Review premiaza povestile de success si rezultatele exceptionale ale oamenilor de afaceri activi pe plan local. Anul acesta vom sarbatori 10 ani, timp in care am premiat cu obiectivitate si constanta excelenta in variate domenii de business si oamenii care au facut diferenta pe piata locala.
Vom continua traditia si in 2015 si incepem cu etapa de nominalizari online. Astfel, orice companie/persoana care indeplineste conditiile de eligibilitate, poate fi inscrisa ca nominalizat in una sau mai multe categorii, prin completarea formularului online aferent categoriei pentru care se face autonominalizarea. Formularele pentru fiecare categorie in parte sunt accesibile din pagina web a evenimentului AICI.  Termenul limita pentru inscrierea formularelor este 15 februarie, 2015.

Lista finala a nominalizatilor va fi publicata pe pagina evenimentului, iar castigatorii vor fi desemnati in cadrul galei de premiere, ce va avea loc pe 2 martie la hotel Radisson Blu, Bucuresti. Detalii despre rezervarea locului sau a unei mese la Gala gasiti aici.

Criterii de eligibilitate. Companiile trebuie sa demonstreze:
  • un istoric operational de cel putin un an la 31 Decembrie 2014
  • obiective investitionale consecvente si pozitive in anul anterior nominalizarii, in concordanta cu criteriile de jurizare specifice categoriei la care aplicati
Categorii BR Awards 2015:
  1. SUSTAINABLE BUSINESS PRACTICES
  2. ONLINE STRATEGY FOR BUSINESS DEVELOPMENT
  3. INNOVATION IN TECHNOLOGY
  4. BEST START UP SUPPORTER
  5. BEST SMEs FINANCING LINE PROGRAM
  6. NEW!BEST MICRO-FINANCING PROGRAM
  7. BEST TURNAROUND PERFORMANCE
  8. BEST EMPLOYMENT INITIATIVE
  9. ENTREPRENEUR OF THE YEAR
  10. DEAL OF THE YEAR
  11. BUSINESS LEADER OF THE YEAR
  12. EXCELLENCE IN BUSINESS

Toate nominalizarile sunt analizate, pe baza unor criterii prestabilite, de catre un juriul format din lideri ai comunitatii de afaceri, experti binecunoscuti in domeniul lor de activitate, atat pe plan local cat si international.

Juriul BR Awards 2015:
  • Lucian Croitoru, consilier senior pe probleme de politica monetara, Banca nationala a Romaniei
  • Viorel Ciocoiu, Consilier Secretar de Stat, Departamentul pentru investitii straine si parteneriat public-privat
  • Ravinder Takkar, CEO, Vodafone Romania
  • Cristi Sporis, Vice Presedinte, Raiffeisen Bank
  • Catalina Rousseau, Presedinte  & CEO, BDR Associates
  • Manuela Furdui, Managing Partner, FiNEXPERT
  • Felix Patrascanu, Managing Director, Fan Courier
  • Ion Sturza, Presedinte, Friebourg Capital si actionar Elefant.ro
  • Matei Paun, Managing Partner, BAC Investment Bank
  • George Butunoiu, Managing Partner, George Butunoiu Executive Search

Parteneri: Accenture, BDR Associates, FiNEXPERT
Cu sprijinul: Baker Tilly, Carrefour
Organizatii partenere: Camera de comert si industrie romano-germana, Camera de comert romano-britanica, Camera franceza de comert si industrie in Romania, Camera de Comert Italiana pentru Romania
Parteneri media: Avocatnet.ro, revista Business Woman, revista Cariere, doingbusiness.ro, TVDigi24, Asociatia Femei in Afaceri, RFI, wall-street.ro.

Pentru mai multe informatii legate de campania de nominalizari online si inscrieri la gala, contactati-ne la numarul de telefon 0724.371.853 sau pe email – events@business-review.ro.
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.