Suntem incantati sa va anuntam ca, incepand de astazi, FINEXPERT este certificata ca Angajator Aprobat ACCA - Dezvoltarea stagiarilor, nivelul GOLD.

Calitatea de membru ACCA nu numai ca va deschide usa spre minunate oportunitati in cariera si dezvoltarea personala, dar va asigura si accesul la o gama de servicii de asistenta de prim rang.

Beneficii:
  • Sporirea potentialului de castig
  • Imbunatatirea oportunitatilor de avansare in cariera
  • Asigurarea mobilitatii internationale in cariera

Stagiarii ACCA –Evidenta formarii profesionale

Stagiarii care studiaza in vederea calificarii ACCA pot solicita, pe baza aprobarii dumneavoastra, scutirea de la componenta obiectivului de performanta a cerintelor acestora de experienta practica (‘PER’). Acestia nu vor fi nevoiti decat sa foloseasca fisa Experienta mea pentru a oferi detalii cu privire la locul lor de munca si sa solicite scutirea la obiectivul performanta.

Stagiarii care studiaza in vederea calificarii CAT pot solicita, pe baza aprobarii dumneavoastra, scutirea de la obligatia de a demonstra componentele competente de baza si competente tehnice ale pregatirii lor de baza in materie de cerinte de experienta practica (‘FPER’).


Despre ACCA

ACCA („Association of Chartered Certified Accountants” - Asociatia Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati) este organismul global pentru contabilii profesionisti. Scopul nostru este de a oferi calificari superioare si relevante pentru afaceri persoanelor hotarate, capabile si ambitioase din intreaga lume care sunt in cautarea unei cariere pline de satisfactii in contabilitate, finante si management.


MISIUNEA ACCA ESTE:

  • De a oferi sansa si accesul persoanelor capabile din intreaga lume si de a ne sprijini membrii de-a lungul carierei lor in contabilitate, afaceri si finante
  • De a atinge si de a promova cele mai inalte standarde profesionale, etice si de administrare
  • De a promova interesul public;
  • De a fi liderul global in profesie.

VALORILE DE BAZA ALE ACCA SUNT:

  • Oportunitatea: oferim oportunitati, fara bariere artificiale, persoanelor din intreaga lume, indiferent daca sunt studenti, membri sau angajati, si le sustinem in carierele lor;
  • Diversitatea: respectam si pretuim diferentele, imbratisam diversitatea atunci cand vine vorba de oamenii nostri, dar si de rezultatele noastre;
  • Inovatia: cream posibilitati noi si neasteptate, oferind solutii inovatoare pentru viitor;
  • Responsabilitatea: ne asumam responsabilitatea, la nivel individual si corporativ, pentru actiunile noastre, lucram impreuna pentru a oferi servicii de calitate si pentru a promova interesul superior al partilor interesate;
  • Integritatea:actionam etic si lucram pentru interesul public, tratand persoanele corect si onest; si incurajam acelasi comportament si la altii.
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.