Finexpert participa la cea de-a IX-a editie a Practical Accounting Days (PAD). Acesta este un eveniment organizat anual de ASGIC si care isi propune sa faca legatura intre universitate si mediul de business. Pentru ca toate marile cariere de succes se realizeaza treptat, este nevoie in perioada studentiei de un punct de plecare. Fie ca studentii sunt atrasi de contabilitate, audit sau taxe, este nevoie de un cadru in care sa experimenteze si in care sa primeasca raspunsuri la intrebarile care ii macina cu privire la domeniul lor si la asteptarile marilor companii de la ei. PAD isi propune sa ofere acest cadru.

Cea de-a noua editie PAD aduce laolalta studentii si companiile in cadrul conferintei organizate in Aula Magna a Academiei de Studii Economice in data de 4 martie 2014 precum si in cadrul workshop-urilor sustinute la sediile companiilor.

PROGRAM:

  • Conferinta: 4 martie 2014, in Aula Magna
  • Workshop-uri: 10 martie - 11 aprilie, la sediile companiilor
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.