CASIOPEEA - Cursa roz impotriva cancerului la sân

CASIOPEEA este un proiect UNIC in ROMANIA nascut din dorinta de a promova sportul si sanatatea prin actiuni concrete, cu impact direct in societate. Valorile la care Casiopeea adera sunt cele ale adevaratului spirit al competitiei sportive: respectul, excelenta, prietenia, hotararea si curajul.

Pentru cel de al 5-lea an consecutiv, ONG-ul CASIOPEEA va organiza pe 28 septembrie 2014 in Bucuresti o cursa impotriva cancerului la san in parcul Tineretului, orele 9:00 - 12:00. Aceasta cursa ce promoveaza sportul permite in fiecare an sutelor de femei sa primeasca proteze mamare. Cu peste 11.300 de participanti din editiile anterioare, acest eveniment unic doreste sa atraga atentia publicului asupra preventiei si depistarii precoce a cancerului la san.

O echipa FINEXPERT va participa la cursa.

Puteti sa va inscrieti la diferitele probe de alergare, pe categorii de varsta, sau pur si simplu la marsul de solidaritate impreuna cu familia, cu colegii sau cu prietenii.

Pentru mai multe informatii sau inscrieri, consultati site-ul Casiopeea: www.casiopeea.org

Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.