Cea mai mare companie de contabilitate românească, FiNEXPERT, anunță desemnarea lui Mitel Spătaru, începând cu 1 ianuarie 2017, ca partener în cadrul departamentului de Taxe. Această numire subliniază importanța dezvoltării departamentului în planurile de viitor ale companiei.

„Cred că dezvoltarea FiNEXPERT este asemenea construcției unei case. Când familia crește, extindem și  casa, astfel încît să evoluăm împreună. Numirea mea ca Partener este o dovadă clară a faptului că avem o familie mai mare și trebuie să îi oferim spațiul corespunzător pentru dezvoltare. Totodată,  mă onorează și mă responsabilizează faptul că voi coordona o parte din casa FiNEXPERT în care locuiesc oameni care au avut și au un aport foarte important la temelia, pereții și acoperișul sub care s-au construit și vor fi construite în continuare multe proiecte de succes”, spune Mitel Spătaru, noul Tax Partner FiNEXPERT.

Mitel este în echipa FiNEXPERT de peste 12 ani, timp în care a coordonat numeroase proiecte și a înregistrat rezultate care au condus la evoluția companiei. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul financiar – contabil și de peste 7 ani în domeniul fiscalității, Mitel a preluat, începând din 2011, managementul departamentului de Taxe.

„Suntem încântați să îl felicităm pe Mitel pentru noua poziție și să putem beneficia în continuare de experiența și calitățile sale  de lider, demonstrate de-a lungul timpului. În cadrul serviciilor departamentului de Taxe, cunoștințele sale avansate vor contribui la întărirea prezenței noastre pe piață și la dezvoltarea activității departamentului. Recunoașterea talentului oamenilor noștri vine ca  răspuns la voința noastră de a oferi consultanță integrată și transversală clienților. Sunt convinsă că Mitel va avea o contribuție importantă în dezvoltarea serviciilor de fiscalitate ale FiNEXPERT și astfel în creșterea clienților departamentului”, a declarat Manuela Furdui, Managing Partner FiNEXPERT.

FiNEXPERT activează pe piața românească din 2003 și oferă o gamă complexă de servicii pentru mai mult de 400 de clienți, care beneficiază de un management financiar performant, prin îmbinarea know-how-ului internațional cu flexibilitatea și savoir-faire-ul local.
Având ca obiectiv să devină cea mai bună companie companie românească de contabilitate şi audit, FiNEXPERT investește constant în formarea echipelor sale. Totodată, acțiunile de business sunt fundamentate pe respectarea standardelor internaționale de calitate, oferirea unor servicii competitive în toate ariile de expertiză ale companiei: Contabilitate, Salarizare, Audit, Taxe, Ajutoare de stat și Fonduri Europene, indiferent de industria clientului.

De asemenea, cruciale pentru creşterile importante ale cifrei de afaceri şi poziţia de top sunt eforturile, pregătirea continuă şi rezultatele echipei FiNEXPERT de peste 90 de consultanţi. Fluenţi în RAS, IFRS, IAS şi US GAAP consultanţii FiNEXPERT dezvoltă relaţii de afaceri durabile şi stabile cu clienţii şi partenerii, prin cunoaşterea în profunzime a nevoilor şi specificului afacerii acestora, precum şi a industriei şi a mediului fiscal şi de afaceri în care compania-client activează.
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.