FiNEXPERT, in calitate de partener al Business Review Awards, are placerea sa va anunte organizarea celei de-a 11-a editii a Galei Premiilor Business Review.Evenimentul din acest an va avea loc pe data de 23 Februarie la Hotel Radisson Blu, Sala Atlas.


Gala Premiilor Business Review este una dintre cele mai apreciate si aplaudate initiative de acest gen de pe piata locala. Tinta evenimentului este de a identifica si premia excelenta in diferite domenii de business, precum si oamenii care de-a lungul timpului au reusit sa aiba rezultate excelente si sa influenteze mediul de afaceri.
De la ecologizarea afacerii la formarea urmatoarei generatii de antreprenori, de la finantarea IMMurilor la readucerea pe linia de plutire a unei companii aflata in dificultate, unii jucatori de pe piata afacerilor au sfidat conditiile dificile si au stralucit in 2015.

Categorii BR Awards:

  1. Community involvement
  2. Online strategy for business development
  3. Innovation in technology
  4. Best start-up supporter
  5. Best SME's financing line program
  6. Best Turnaround strategy
  7. Best employment initiative
  8. Entrepreneur of the year
  9. Deal of the year
  10. Business leader of the year
  11. Excellence in business
  12. Best international expansion
  13. Honorary award

Toate nominalizarile sunt analizate, pe baza unor criterii prestabilite, de catre juriul format din lideri ai comunitatii de afaceri, experti binecunoscuti in domeniul lor de activitate, atat pe plan local cat si international.

Juriul BR Awards:
  • Cornel Marian, Managing Director, Oresa
  • Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania
  • Anamaria Mihaescu, Regional Manager, IFC
  • Sergiu Negut, Associated Dean, Maastricht School of Management
  • Peter Barta, CEO, Post Privatization Foundation
  • Kostas Loukas, Country Manager, Microsoft Romania
  • Razvan Iorgu, CEO, CBRE
  • Silviu Stoica, Partner, Popovici Nitu Stoica si Asociatii
  • Hortensia Nastase, Vice-president, Lowe
  • Carmen Peli, Partner, PeliFilip
  • Florin Godeanu, Country Manager, Adecco Romania

Parteneri: Accenture, Popovici Nitu Stoica & Asociatii, CEZ Gruop, FiNEXPERT
Parteneri media: 9 AM News; Business 24; HotNews.ro; Ziare.com

Pentru mai multe informatii despre eveniment si pentru inregistrari, va rugam contactati Business Review la events@business-review.ro sau vizitati pagina dedicata evenimentului.
Any presented information is general and is not meant to address the specific conditions of a particular individual or legal person. Although we try to provide accurate and up-to-date information, there is no warranty that such information is accurate at the time of its receipt or that it continues to be accurate. No action should be taken based on this information without relevant professional assistance following a careful examination of the circumstances that are typical of a particular state of affairs.