Experiența noastră

la dispoziția dumneavoastră

06.09.2017

Mecanismul platilor defalcate de TVA

Articole

Ordonanța split TVA s-a publicat în Monitorul Oficial: Sistemul de plată defalcată TVA, obligatoriu din 2018

global-mobility-.png

31.08.2017

SERVICIU NOU. Global Mobility - consultanta si suport

Articole

Nevoile companiilor pe piata globala a muncii evolueaza si, odata cu aceste nevoi, ne adaptam si noi cerintelor clientilor nostri. Astfel, am decis sa introducem noul serviciu de consultanta si suport, Global Mobility, care vine in sprijinul tuturor celor care angajeaza/detaseaza cetateni UE sau non – UE in Romania.

30.06.2017

Tax and Finance Forum Constanta

Evenimente

FiNEXPERT va fi prezent la evenimentul Tax and Finance Forum din Constanta, din 30 iunie, prin intermediul celor doi speakeri Elena Gogoneata, Tax Manager, si Cristiana Oprea, Tax Manager.

14.06.2017

Country Focus Community Forum - Bucuresti

Evenimente

FiNEXPERT va participa la French Investors Forum din cadrul evenimentului COUNTRY FOCUS COMMUNITY FORUM, organizat de Business Review.

13.06.2017

Registrul Comertului introduce Identificatorul Unic la Nivel European (EUID) din 7 iulie 2017

Articole

Registrul Comertului introduce un nou cod, respectiv Identificatorul Unic la Nivel European (EUID), incepand cu data de 7 iulie 2017. Acest cod se va elibera automat pentru entitatile ce se vor inmatricula incepand cu 7 iulie si va aparea pe Certificatul de Inregistrare, precum si pe certificatele constatatoare de autorizare.

08.06.2017

Tax and Finance Forum Iasi

Evenimente

Forumul va reuni experti in taxe si fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanta prezente pe piata romaneasca si factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societati comerciale din Moldova.

19.05.2017

AJUTOR DE STAT PENTRU SECTORUL ENERGIEI REGENERABILE - H.G. 216/2017

Articole

O noua schema de ajutor de stat gestionata de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (M.D.R.A.P.F.E.), elaborata in conformitate cu Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 si aprobata prin H.G. 216/2017 sprijina investitiile destinate promovarii productiei de energie din surse regenerabile mai putin exploatate, respectiv biomasa, biogaz, energie geotermala.

03.05.2017

H.G. 332/2014 PRIVIND INSTITUIREA UNEI SCHEME DE AJUTOR DE STAT pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca

Articole

02.05.2017

Consideratii cu privire la implicatiile fiscale in cadrul programelor “Stock option plan”

Articole

Printre modificarile legislative pozitive din ultima perioada regasim printre altele si alinierea prevederilor fiscale la realitatea economica actuala in ceea ce priveste programele de stimulare si remunerare a personalului. Una dintre aceste schimbari recente face referire la amendamentele aduse legislatiei fiscale prin care sunt reglementate programele denumite generic „Stock Option Plan”.

tax-and-finance-header-.png

26.04.2017

Seminar FiNEXPERT la Tax & Finance Forum, ediția a VII-a

Evenimente

FiNEXPERT va participa și anul acesta la cea de-a VII-a ediție a Tax & Finance Forum, eveniment ce va avea loc în 26-27 aprilie la București, Hotel Radisson Blu. Echipa de Taxe a FiNEXPERT, reprezentată de Mitel Spătaru - Tax Partner, Elena Gogoneață - Senior Tax Consultant, Cristiana Oprea - Senior Tax Consultant, va susține la Tax & Finance Forum o prezentare în cadrul conferinței din 26 aprilie, precum și un seminar practic privind TVA și impozitarea societăților, în 27 aprilie.

29.03.2017

Eveniment FiNEXPERT si CCIFER: Investiti la Iasi, exportati in Franta, 29 martie

Evenimente

CCIFER in parteneriat cu Consulatul Francez la Iasi si Primaria Iasi organizeaza evenimentul «Investiti la Iasi, exportati in Franta», in data de 29 martie, la ora 16h00, la Primaria Iasi.

event state aids

17.03.2017

Eveniment Business Mark si FiNEXPERT: Fondurile europene si Ajutoarele de Stat, 17 martie

Evenimente

Business Mark, in parteneriat cu FiNEXPERT, organizeaza in 17 martie evenimentul „Fondurile europene si Ajutoarele de Stat”

cover-2-.png

09.03.2017

O noua editie a Business Breakfast Bucuresti

Evenimente

Primavara incepe cu o noua editie a evenimentului Business Breakfast in cadrul caruia v-am pregatit subiecte de interes pentru mediul de afaceri, analizate din perspectiva contextului economic, politic si social. Totodata, la editia din 9 martie a Business Breakfast lansam si un nou produs B2B de identificare si gestionare a rau-platnicilor, un instrument util de monitorizare si gestionare a implicatiilor economice, contabile si fiscale a creantelor incerte si/sau litigioase.

14.02.2017

500 kg de hartie, bilantul nostru la reciclare pentru 2016

Articole

Impreuna cu asociatia Recicleta am reusit, in doar 7 luni, sa salvam de la taiere 7 arbori, sa colectam 500 de kg de hartie pentru reciclat si sa sustinem doua locuri de munca.

fiscalitate cluj

20.01.2017

Despre tendinte si rezultate in fiscalitate, pe intelesul tuturor, la evenimentul Fiscalitate24 din Cluj

Evenimente

Contabilitatea reprezinta cea mai mare responsabilitate dintr-o companie, deoarece aici se afla banii – daca forma de munca prestata este savarsita de o contabilitate inteligenta si corecta, aceasta genereaza finalizari de succes.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact