Camillo Giovannini

Este responsabil de procedurile de Audit ale clientilor cu companii mijlocii din diferite arii de activitate cu diferite principii contabile general acceptate, atat in plan domestic cat si international. In 2011 a fost numit Manager Senior responsabil de Departamentul de Audit din cadrul Crowe Romania.

Camillo a obtinut Diploma de Master in “Business Administration, Management and professions” la Universitatea din Ferrara, Italia. A inceput consolidarea experientei sale fiscale prin sustinerea diferitelor cursuri Grant Thornton (Taxa Directa, TVA) si concentrarea cunostintelor pe probleme de TVA, tinand totodata cursuri in firmele locale majore. Dupa cativa ani, a inceput sa-si concentreze progresiv calitatile pe serviciile de audit, care au si devenit prioritatea sa principala.

Camillo este membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati “Association of Certified Chartered Accountants (ACCA)” CECCAR si CAFR. Expertiza sa acopera serviciul de audit a diferitelor afaceri de dimensiuni medii si mari. Este specializat in auditul cu privire la fuziuni, separari/scindari si lichidari. In ultimii ani, a fost responsabil si de auditul situatiilor financiare consolidate in GAAP si IFRS

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact