Istoria Noastră

Aflați mai multe despre istoria companiei noastre, dar și despre abordarea unică ce a atras și fidelizat mai mult de 500 de clienți.

FiNEXPERT început cu o idee, puțin curaj, multă muncă și pasiune.

Peste 15 ani de cifre bune: și pentru clienții noștri și pentru noi!

Începuturile companiei. Manuela Furdui decide să pornescă propriul business punând bazele FiNEXPERT.
Mai mult decât un parteneriat business, o echipă. FiNEXPERT începe un parteneriat cu Fincont, având ca scop consolidarea poziției pe piață și dezvoltarea portofoliului de servicii.
Creștere rapidă. FiNEXPERT depășește cifra de afaceri de 1 milion de euro și are 55 de angajați
Un nou început. FiNEXPERT și Fincont fuzionează.
O nouă identitate de marcă. Două linii noi de business: Taxe și Business Consulting. Obținerea certificării ISO 9001.
Echipa se mărește. 100 de consultanți.
15 ani de activitate, 15 ani de cifre bune.
Povestea de succes continuă. Un portofoliu de peste 500 de clienți, peste 120 de consultanți.
2003
2005
2008
2009
2011
2016
2018
2019

Povestea FiNEXPERT a început în 2003, cu gândul de a fi o inițiativă de antreprenoriat. Dar când pasiunea, experiența și o echipă motivată se amestecă, visurile mici devin, mai repede decât te-ai aștepta, visuri mari.


Azi, după mai bine de 15 ani de când Manuela Furdui a pornit pe drumul antreprenoriatului, FiNEXPERT înseamnă multe proiecte frumoase și de succes, o echipă de peste 120 de consultanți și un portofoliu de peste 500 de clienți locali și internaționali. FiNEXPERT a cunoscut încă de la început succesul prin intermediul oamenilor care i s-au alăturat.


Unde-s doi puterea
crește

În 2005, FiNEXPERT și Fincont încep un parteneriat, punând la comun resurse și idei. A fost o hotărâre benefică pentru ambele companii și a urmat o perioadă de succes, de creștere rapidă. În 2008, în plină criză financiară, FiNEXPERT depășește 1 milion euro cifră de afaceri și are peste 50 de angajați. Un an mai târziu, în 2009, cele două companii se unesc sub numele FiNEXPERT, devenind cea mai mare companie de contabilitate cu capital integral românesc și atingând o cifră de afaceri de 1.5 milioane euro.


Expansiune și rebranding

FiNEXPERT se menține în topul companiilor de contabilitate cu capital românesc și în anii următori. În anul 2008 s-au introdus schemele de ajutor de stat, iar FiNEXPERT a acordat servicii de consultanță unui portofoliu impresionant de companii care au accesat cu succes aceste surse de finanțare a investițiilor. Succesul atrage după sine vizibilitate în piață, așa că în 2011 a demarat procesul de rebranding al companiei. Tot în 2011, au fost puse bazele unei noi linii de business, Taxe & Corporate. Următorii ani înseamnă creștere constantă a echipei și a portofoliului de clienți. În 2016 echipa FiNEXPERT ajunge să numere 100 de consultanți și este deja o prezență activă și constantă pe piață, participând la numeroase evenimente din industria de profil și împărtășind din experiența și ideile sale. În anul 2018 s-au aniversat 15 ani de activitate și 15 ani de cifre bune. 


Ce urmează?

FiNEXPERT își propune să ofere în continuare un nivel ridicat de calitate, profesionalism și soluții flexibile pentru un mediu de business din ce în ce mai dinamic, să fie un loc în care oamenii săi să se dezvolte profesional și nu numai.

Captcha code
Sau mergi la pagina de contact