Conferința: Telemunca - impact și beneficii, Hotel Unirea, Iași, 21 iunie

De interes pentru companiile din Iași. Vreți să aflați toate informațiile despre modalitatea de desfășurare a activitățiii de către salariat în regim de telemună? Despre domeniile de activitate în care este posibilă desfășurarea acestei activități? Despre beneficiile salariale și riscurile fiscale? În cazul în care vreți să aflați răspunsurile acestor întrebări, vă informăm că toate aceste subiecte vor fi discutate în cadrul Conferinței Telemunca - impact și beneficii.

Camera Franceză de Comerț și Industrie în Romania (CCIFER), demarează la Iași seria conferințelor regionale dedicate reglementării activității de telemuncă, pentru a prezenta avantajele și constrângerile punerii în practică a legislației, perspectiva angajatului și viziunea companiilor din Iași. În esență, telesalariatii au exact aceleași drepturi pe care le are orice alt salariat obisnuit, precum concediul de odihna anual sau concedii medicale.

La acest eveniment, va lua cuvântul și Mitel SPATARU, Tax Partner, FINEXPERT.

Evenimentul va propune și o serie de întâlniri B2B aleatorii, organizate sub forma unui « speed business meeting », cu scopul de a facilita schimbul de cărți de vizită și de a identifica oportunități de afaceri.

Agenda evenimentului

9h30 - Cuvânt de deschidere 

François COSTE, Președinte CCIFER
Radu GRADINARU, Consul onorific al Franței la Iași

Tematică speakeri:

- Cadrul juridic - Telemunca: între flexibilitate și control, un echilibru fragil - Adela UDREA, Attorney-at-law, Markó & Udrea Attorneys-at-law
- Beneficiile salariale, optimizare sau risc fiscal - Mitel SPATARU, Tax Partner, FINEXPERT
- Bune practici în BRD Groupe Société Générale – studiu de caz, Adela JANSEN, ‎HR Executive Director, BRD Groupe Société Générale
- Bune practici în Groupama Asigurari – studiu de caz - Judith KIS, Director Resurse Umane, Groupama Asigurari

11h15 - 12h15 - Speed Business Meeting – întâlniri B2B

Informații utile

Locație:
 Hotel Unirea Iași, Piața Unirii Nr.5, 700056 

Limba: română

Participarea este gratuita, însă accesul la eveniment se face doar pe baza de înscriere.

Numărul de locuri este limitat. Vă rugăm să confirmați participarea, completând formularul de înscriere de pe site-ul CCIFER: http://www.ccifer.ro/ro/actualitati-media/agenda/vue-detail/d/conferinta-telemunca-impact-si-beneficii-la-iasi/.
Distribuie: