Audit Financiar

Descoperim factorii de succes si indicatorii cheie de performanta ai afacerii tale


Metodologia noastra de audit transforma procesul de audit traditional, creand un cadru de evaluare a modului in care sunt gestionate riscurile unei afaceri. Puteti beneficia de aceasta abordare, deoarece ea ne permite sa dobandim o intelegere aprofundata a afacerii dumneavoastra, a strategiei, a riscurilor de afaceri, precum si procesele administrative, rezultand un audit eficient si eficace pentru tine. Acesta se concentreaza pe factorii de succes si indicatorii cheie de performanta care conduc organizatia dumneavoastra.
Abordarea noastra de audit va fi personalizata pe specificul afacerii dvs., pe mediile de reglementare si pe piata in care opereaza. Pentru a face acest lucru, vom crea un model de afacere care reprezinta fundamentul pentru un audit de evaluare a mediului de control.

Modelul nostru ne ajuta sa intelegem pe deplin procesele de afaceri, obiectivele si strategiile dumneavoastra. Acest model va fi un plan pentru identificarea si evaluarea riscurilor care pot sa ameninte realizarea obiectivelor dumneavoastra. Din aceasta informatie, echipa de management se poate concentra asupra riscurilor care pot avea impact asupra afacerii dumneavoastra.

Altii despre noi

ro

Schimba Limba

Fin Expert este disponibil in